Site Logo

CATERING

Inka Chef er et spennende matkonsept for catering og street food i Oslo. Målet er å gi våre gjester en kulinarisk opplevelse, med fantastiske retter fra det peruanske kjøkken. Vi lager mat med kjærlighet og har som motto: We don’t make food, we make love.

Inka Chef var en drøm som ble virkelig etter en spennende prosess som startet i Peru og endte i Norge. Vi lager peruansk mat med sesongbaserte råvarer og er stolte over å bruke vår kreativitet på å fusjonere peruansk og skandinavisk mat. Inka Chef vil gi deg en opplevelse av vennskap og glede. Kokkene våre er sosiale og feststemte akkurat som i Latin-Amerika. Slik smaker det best!

Kom å smak vår smakfull street food mat på Grünerløkka eller bestill prøv ut vårt cateringtilbud. Begge gir garantert matglede.

ColsSection Image 1
Parallax
ColsSection Image 0

DET PERUANSK KJØKKEN

Peruansk mat er en fusjon av smaker og produkter fra flere matkulturer. Inkariket dyrket mange råvarer på ulike steder i Andesfjellene, som poteter, quinua, chili og mais. De benyttet matvarer fra hele riket og sørget for et variert kosthold til befolkningen. I 1527 kom spanjolene som innførte løk, hvitløk, melk og flere andre produkter, samt kokketeknikker. Etter uavhengighetskrigen på 1820-tallet kom grupper fra blant annet Kina, Japan, Italia og Frankrike med sine mattradisjoner. Dette ble til den fantastiske fusjonen som i dag er peruansk mat. Nå forsetter dette i Norge. Inka Chef bruker norske råvarer og fusjonerer peruansk mat med skandinavisk.