Site Logo

Rett

CEVICHE

Ceviche tradicional

Frisk ceviche av kveite i aji amarillo (gul chili), tigermelk, limo chili, rødløk, persille og koriander. Serveres med langtidsgrillet søtpotet, salat og canchita.

Ceviche nikkei

Japansk inspirert ceviche. Laks sashimi marinert med sitron, løk, hvitløk, aji amarillo (gul chili), vårløk og japanske sauser. Serveres med tynnskåret ingefær, søtpotetpure, wasabi og canchita.

Ceviche de langostinos

Scampi ceviche i hvitløksaus, aji amarillo (gul chili) og tigermelk. Serveres med avokado, salsa criolla og patacones (fritert kokebanan fra amazonas).

Tiradito de trucha

Ørret sashimi i karamellisert hvitløkssaus, rocoto (rød chili) tigermelk og korianderolje. Serveres med choclo, salsa criolla og canchita.

Tiradito de aji amarillo

Kveite sashimi marinert med lime, aji amarillo (gul chili) tigermelk, løk, karamellisert hvitløkssaus og sjømat kraft. Serveres med søtpotet, salsa criolla og canchita.