“Chalaca” refererer til havnebyen Callao, og i Peru kaller vi blåskjell for “Choritos”. Blåskjellene serveres i halve skjell med en spesiell saus laget med lime juice, hakkede løk, tomater, persille og aji amarillo (gul ajichili).
Mandelpotetmos blandet med lime og amarillochilli (gul ajichili), toppet med tunfisktartar, avokado og kalamata oliven.
Flambert scampi marinert i hvitløk, friske urter og amarillo chili. Serveres med salsa huancaina, salat i juliana, babymandelpoteter, kalamata oliven, fetaost og kokt egg.
Stekt ris i wok med kinesisk sauser, paprika, gressløk, ingefær, omelet og sesongbasert sjømat.
Godt stekt laksefilet i smør og soyasaus. Serveres med ris, papas bravas, speilegg og patacones (langtidsstekt grønne bananer).
Tynne skiver av biff woket med ingefær, hvitløk, løk, chili, paprika, persille og kineser sauser. Serveres med ris.