Japansk inspirert ceviche. Laks sashimi marinert med sitron, løk, hvitløk, aji amarillo (gul chili), vårløk og japanske sauser. Serveres med tynnskåret ingefær, søtpotetpure, wasabi og canchita.
Langtidsgrillet svinenakke marinert i asiatiske sauser. Serveres med sukkererter, sesamfrø og tamarindsaus.
Langtidsgrillet lam marinert i øl, spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo (gul chili). Serveres med parmesan og fersk koriander.
Langtidsgrillet poteter i smør og olivenolje, friske urter og aji panka (tørkede rød chili). Serveres med ocopa (peruansk ostesaus med peanøtter, stekt løk, ritz kjeks, huacatay og rocoto (rød chili).
Rødbetsalat med gulrøtter, erter, poteter og mais fra andesfjellene. Det er blandet med peruansk aioli, sitron og persille.
Rødkål karamellisert i wok med sesamfrø. Serveres med stekt mandler.
Spinatsalat med balsamicokrem. Serveres med fetaost, rødløk, cherrytomater.
Langtidsgrillet søtpotet blandet med ferskpresset appelsinjuice og kanel.
Brod, peruansk aioli og chimichurri