Meny
Langtidsgrillet svinenakke marinert i øl, chimichurri, hvitløk og aji amarillo (gul chili). Serveres med tynnskåret sukkererter og vårløk.
Langtidsgrillet lam marinert i peruansk pesto (spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo – gul chili). Serveres med parmesan og fersk koriander.
Langtidsgrillet poteter i smør og olivenolje, friske urter og aji panka (tørkede rød chili). Serveres med ocopa (peruansk ostesaus med peanøtter, stekt løk, ritz kjeks, melk, huacatay og rocoto – rod chili).
Sesongbasert grønnsaker langtidsgrillet marinert med chimichurri og blandet med friske urter, olivenolje og parmesan.
Flambert scampi marinert i hvitløk og aji amarillo (gul chili). Serveres med salat i juliana, baby mandelpoteter, kalamata oliven, fetaost, kokt egg og salsa huancaina (peruansk ostesaus med ritz kjeks, melk og aji amarillo – gul chili).
Spinatsalat med balsamico krem. Serveres med fetaost, rødløk, cherrytomater.
Brød, aioli og chimichurri.
Meny
Japansk inspirert ceviche. Laks sashimi marinert med sitron, løk, hvitløk, aji amarillo (gul chili), vårløk og japanske sauser. Serveres med tynnskåret ingefær, søtpotetpure, wasabi og canchita.
Kongekrabbe flammert i wok med aji amarillo (gul chili), hvisløksmiks og dill.
Grillet ørret med karamellisert hvitløksaus og persille. Serveres med sesongens sopp og krydret kremfresh.
Grillet kamskjell gratinert med lime, rørossmør og parmesan. Serveres i sitt egen skjell med crispy salat.
Langtidsgrillet poteter i smør og olivenolje, friske urter og aji panka (tørkede rød chili). Serveres med ocopa (peruansk ostesaus med peanøtter, stekt løk, ritz kjeks, fetaost, huacatay og rocoto (rød chili).
Flambert scampi marinert i hvitløk og aji amarillo (gul chili). Serveres med salat i juliana, baby mandelpoteter, kalamata oliven, fetaost, kokt egg og salsa huancaina (peruansk ostesaus med ritz kjeks, melk og aji amarillo – gul chili).
Spinatsalat med balsamic krem. Serveres med fetaost, rødløk, cherrytomater.
Brød og tartaarsaus.