Alle menyene kan tilpasses etter dine behov.Vi tilbyr også 5-retters og 7-retters menyer.
Ta kontakt for mer informasjon.
Meny
Du må velge en forrett, en hovedrett og en dessert:
Mandelpotetmos blandet med lime og aji amarillo (gul ajichili). Toppet med kylling i tartarmajones, avokado, kalamata oliven og kokt egg.
Potetmos fylt med kjøtt, sprøstekt bacon, gulrøtter og kokt egg. Serveres med salsa criolla og huancaina.
Halv avokado fillet med rødbetsalat eller tunfisk tartar. Serveres med salat, choclo, kokt egg og huancaina.
Tynne skiver av biff woket med ingefær, hvitløk, chili og persille. Serveres med pommes frites, karamellisert løk og paprika.
Langtidsstekt andebryst marinert i spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo (gul chili). Servers med koriander ris, karamelliserte grønnsaker og salsa criolla.
Tradisjonelle peruanske kyllingsgryte med aji amarillo (gul chili), mandler melk og parmesan. Serveres med baby mandelpoteter, kokt egg og kalamata oliven.
Langtidsgrillet svinenakke marinert i asiatiske sauser. Serveres med søtpotetmos, rødkålsalat, stekt mandler og tamarind sursøt saus.
Langtidsgrillet lam marinert i peruansk pesto (øl, spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo – gul chili). Parmesan og fersk koriander på toppen. Serveres med papas bravas de Arequipa og peruansk rødbeter salat.
Mousse av langtidsgrillet søtpotet blandet med ferskpresset appelsinjuice og kanel. Toppet med kokoskrem, fikenmarmelade, smuldret kjeks og skogsbær.
Mini bananpannekaker. Serveres med karamellisert melk, skogsbær og raspet mørk sjokolade.
Kompott med glasert tropiske frukter og mote (stor hvit mais fra Peru). Toppet med skogsbær og kanel.
Meny
Du må velge en forrett, en hovedrett og en dessert:
Kveite sashimi marinert med lime og aji amarillo (gul chili), tigermelk, løk, karamellisert hvitløkssaus og sjømat kraft. Serveres med choclo og salsa criolla.
Japansk inspirert ceviche. Laks sashimi marinert med sitron, løk, hvitløk, aji amarillo (gul chili), vårløk og japanske sauser. Serveres med tynnskåret ingefær, søtpotetpure, wasabi og canchita.
Flambert scampi marinert i hvitløk, friske urter og aji amarillo (gul chili). Serveres med grillet poteter, kalamata oliven og salsa huancaina. (peruansk ostesaus med ritz kjeks, melk og aji amarillo – gul chili).
Tynne skiver av biff woket med ingefær, hvitløk, chili og persille. Serveres med pommes frites, karamellisert løk og paprika.
Langtidsstekt andebryst marinert i spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo (gul chili). Servers med koriander ris, karamelliserte grønnsaker og salsa criolla.
Tradisjonelle peruanske kyllingsgryte med aji amarillo (gul chili), mandler melk og parmesan. Serveres med baby mandelpoteter, kokt egg og kalamata oliven.
Langtidsgrillet svinenakke marinert i asiatiske sauser. Serveres med søtpotetmos, rødkålsalat, stekt mandler og tamarind sursøt saus.
Langtidsgrillet lam marinert i peruansk pesto (øl, spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo – gul chili). Parmesan og fersk koriander på toppen. Serveres med papas bravas de Arequipa og peruansk rødbeter salat.
Mousse av langtidsgrillet søtpotet blandet med ferskpresset appelsinjuice og kanel. Toppet med kokoskrem, fikenmarmelade, smuldret kjeks og skogsbær.
Mini bananpannekaker. Serveres med karamellisert melk, skogsbær og raspet mørk sjokolade.
Kompott med glasert tropiske frukter og mote (stor hvit mais fra Peru). Toppet med skogsbær og kanel.