Site Logo

Alle menyene kan tilpasses etter dine behov.Vi tilbyr også 5-retters og 7-retters menyer.
Ta kontakt for mer informasjon.

Meny

3-RETTERS MIDDAG (Kjøtt)

Du må velge en forrett, en hovedrett og en dessert:

FORRETTER

Causa limeña

Mandelpotetmos blandet med lime og aji amarillo (gul ajichili). Toppet med kylling i tartarmajones, avokado, kalamata oliven og kokt egg.

Papas rellenas de carne

Potetmos fylt med kjøtt, sprøstekt bacon, gulrøtter og kokt egg. Serveres med salsa criolla og huancaina.

Palta rellena

Halv avokado fillet med rødbetsalat eller tunfisk tartar. Serveres med salat, choclo, kokt egg og huancaina.

HOVEDRETTER

Lomo Saltado

Tynne skiver av biff woket med ingefær, hvitløk, chili og persille. Serveres med pommes frites, karamellisert løk og paprika.

Arroz con Pato

Langtidsstekt andebryst marinert i spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo (gul chili). Servers med koriander ris, karamelliserte grønnsaker og salsa criolla.

Aji de Gallina

Tradisjonelle peruanske kyllingsgryte med aji amarillo (gul chili), mandler melk og parmesan. Serveres med baby mandelpoteter, kokt egg og kalamata oliven.

DESSERTER

Cerdo Chino Agridulce

Langtidsgrillet svinenakke marinert i asiatiske sauser. Serveres med søtpotetmos, rødkålsalat, stekt mandler og tamarind sursøt saus.

Seco de Cordero

Langtidsgrillet lam marinert i peruansk pesto (øl, spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo – gul chili). Parmesan og fersk koriander på toppen. Serveres med papas bravas de Arequipa og peruansk rødbeter salat.

Søtpotet mousse

Mousse av langtidsgrillet søtpotet blandet med ferskpresset appelsinjuice og kanel. Toppet med kokoskrem, fikenmarmelade, smuldret kjeks og skogsbær.

Mini bananpannekaker med manjar blanco

Mini bananpannekaker. Serveres med karamellisert melk, skogsbær og raspet mørk sjokolade.

Champus

Kompott med glasert tropiske frukter og mote (stor hvit mais fra Peru). Toppet med skogsbær og kanel.

Meny

3-RETTERS MIDDAG (Sjømat)

Du må velge en forrett, en hovedrett og en dessert:

FORRETTER

Tiradito de aji amarillo

Kveite sashimi marinert med lime og aji amarillo (gul chili), tigermelk, løk, karamellisert hvitløkssaus og sjømat kraft. Serveres med choclo og salsa criolla.

Ceviche nikkei

Japansk inspirert ceviche. Laks sashimi marinert med sitron, løk, hvitløk, aji amarillo (gul chili), vårløk og japanske sauser. Serveres med tynnskåret ingefær, søtpotetpure, wasabi og canchita.

Langostinos a la huancaína

Flambert scampi marinert i hvitløk, friske urter og aji amarillo (gul chili). Serveres med grillet poteter, kalamata oliven og salsa huancaina. (peruansk ostesaus med ritz kjeks, melk og aji amarillo – gul chili).

HOVEDRETTER

Lomo Saltado

Tynne skiver av biff woket med ingefær, hvitløk, chili og persille. Serveres med pommes frites, karamellisert løk og paprika.

Arroz con Pato

Langtidsstekt andebryst marinert i spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo (gul chili). Servers med koriander ris, karamelliserte grønnsaker og salsa criolla.

Aji de Gallina

Tradisjonelle peruanske kyllingsgryte med aji amarillo (gul chili), mandler melk og parmesan. Serveres med baby mandelpoteter, kokt egg og kalamata oliven.

DESSERTER

Cerdo Chino Agridulce

Langtidsgrillet svinenakke marinert i asiatiske sauser. Serveres med søtpotetmos, rødkålsalat, stekt mandler og tamarind sursøt saus.

Seco de Cordero

Langtidsgrillet lam marinert i peruansk pesto (øl, spinat, hvitløk, koriander og aji amarillo – gul chili). Parmesan og fersk koriander på toppen. Serveres med papas bravas de Arequipa og peruansk rødbeter salat.

Søtpotet mousse

Mousse av langtidsgrillet søtpotet blandet med ferskpresset appelsinjuice og kanel. Toppet med kokoskrem, fikenmarmelade, smuldret kjeks og skogsbær.

Mini bananpannekaker med manjar blanco

Mini bananpannekaker. Serveres med karamellisert melk, skogsbær og raspet mørk sjokolade.

Champus

Kompott med glasert tropiske frukter og mote (stor hvit mais fra Peru). Toppet med skogsbær og kanel.