meny
Flambert scampi marinert i hvitløk, friske urter og aji amarillo (gul chili). Serveres med grillet poteter, kalamata oliven og salsa huancaina. (peruansk ostesaus med ritz kjeks, melk og aji amarillo – gul chili).
Mandelpotetmos blandet med lime og aji amarillo (gul chili), toppet med tunfisktartar, avokado og kalamata oliven.
“Chalaca” refererer til havnebyen Callao, og i Peru kaller vi blåskjell for “Choritos”. Blåskjellene serveres i halve skjell og blandes med lime juice, persille, aji amarillo (gul chilli) og hakkede løk og tomater.
Mandelpotetmos blandet med lime og aji amarillo (gul chili), toppet med krabbetartar, kokt egg og gressløk.
Kyllingvinger woket i asiatiske sauser og sesamfrø, marinert i tamarind.
Langtidsgrillet poteter i smør og olivenolje, friske urter og aji panka (tørkede rød chili). Servers med ocopa (en peruansk ostesaus med peanøtter, stekt løk, ritz kjeks, fetaost, huacatay og rocoto (rød chili).
Grillet sopp marinert i hvitløksolje, friske urter og gressløk.
Brod, peruansk aioli og salsa huancaina.